Syntra West

Duaal leren

Voltijdse
dagopleidingen

Ondernemers-
opleidingen

header Opleidingen Voltijdse dagopleidingen Leertijd

Doelgroepen

Syntra West biedt opleidingen aan voor verschillende doelgroepen. Een zelfstandig ondernemer heeft andere opleidingsbehoeften dan een werknemer in een bedrijf of iemand die zijn professionele toekomst een nieuwe richting wil geven. Daarom snijden we ons aanbod zoveel mogelijk op maat, zowel naar vorm als inhoud.

Particulieren

Sommige mensen nemen zelf de stap om een opleiding te volgen. Wil je zelfstandige worden, dan kun je bij Syntra West terecht voor de ondernemersopleiding. Wil je een nieuw vak leren, dan kan dat in de vorm van een leertijd of een stage. Je kunt ook opleidingen volgen om je algemene kennis te verrijken en die vervolgens toe te passen in je job.

Bedrijven

Bedrijven zijn complexere organisaties met verschillende afdelingen en uiteenlopende opleidingsnoden. Een personeelsafdeling zorgt ervoor dat de opleidingen voor de werknemers passen in een strategisch perspectief. Syntra West heeft een uitgebreid aanbod aan bedrijfsopleidingen op maat. Een grote troef daarbij is onze flexibele aanpak: het bedrijf beslist mee over alle aspecten van de opleiding, van tijdstip en plaats over leerdoelen en methodes tot de keuze van de docent.

Actieve professionals

Ook zelfstandigen of bedrijfsleiders en medewerkers van kleinere bedrijven, die al actief zijn in de een of andere sector, kunnen bij Syntra West terecht voor opleidingen. Voor actieve professionals heeft Syntra West een uitgebreid aanbod aan kortlopende programmas op het vlak van beroepstechniek, management, informatica en taal.

Openbare besturen, social- en non-profit, nutsbedrijven

Voor openbare besturen, organisaties in de social- en non-profitsector en nutsbedrijven ontwikkelt Syntra West aangepaste opleidingen voor alle niveaus en functies. Het gaat meestal om korte praktijkgerichte opleidingen.

Onze partners

ISO 9001:2008

Met de steun van

© Copyright 2018 door Syntra West vzw| Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Privacy
m.z. Spoorwegstraat 14 | 8200 Brugge België