Syntra West

Duaal leren

Voltijdse
dagopleidingen

Ondernemers-
opleidingen

headerOpleidingen Voltijdse dagopleidingen Leertijd

Stageovereenkomst: Ondernemers- en praktijkopleiding in één.

Zin om ondernemer te worden?

Je bent minstens 18 jaar oud. Je wilt je favoriete vak tot in de puntjes beheersen en het later volledig maken als ondernemer. Dan is de stageovereenkomst echt iets voor jou.

Een enthousiaste cursist in je zaak?

Je hebt een eigen zaak en bent bereid een leergierige cursist de kneepjes van het vak te leren. Zodat hij of zij voluit meedraait in jouw zaak, en misschien zelfs uitgroeit tot een waardevolle en volwaardige vaste medewerker.

Welke opleidingen?

Een stageovereenkomst kan afgesloten worden voor alle ondernemersopleidingen die bij Syntra West gegeven worden. Je vindt de ondernemersopleidingen tussen de opleidingen in ons cursusaanbod.

Hoe inschrijven?

Voor het afsluiten van een leercontract neemt u contact op met een leersecretaris. Voor meer uitleg over dit leersysteem kunt u ook terecht bij Hugo Ghyselen (Brugge) of Tom Balcaen (Kortrijk).
Adressen: zie 'lesplaatsen'

Meer weten? Deze handige brochure (PDF-formaat) leert je alles over de stageovereenkomst.
Een uitgebreid naslagwerk over de verschillende aspecten van de sociale wetgeving die van toepassing is op de leer- en stageovereenkomsten kan bekomen worden bij Syntra Vlaanderen.
Wegwijs in je stageovereenkomst

Deze brochure geeft bondige informatie over de stageovereenkomst en de sociaalrechtelijke implicaties voor de cursist-stagiair.

 

Onze partners

ISO 9001:2008

Met de steun van

© Copyright 2018 door Syntra West vzw| Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Privacy
m.z. Spoorwegstraat 14 | 8200 Brugge België