Syntra West
header

Horeca, voeding en toerisme opleidingen

Kies jij voor een job in de horeca? Of ga je liever aan de slag als voedingsconsulent of reisgids? Dan zijn onze opleidingen in Horeca, Voeding & Toerisme zeker iets voor jou!

Leer de fijne kneepjes van het vak, bestudeer nieuwe technieken of laat je inspireren tijdens een boeiende cursus. Het ruime aanbod horeca-, voeding- en toerisme-opleidingen biedt je heel wat startmogelijkheden.

Schrijf je nu in voor een praktijkgerichte opleiding. Heb je vragen over onze opleidingen in de Horeca, Voeding of Toerisme? Contacteer ons dan voor meer informatie.

A B C D E F G H I K M N O P R S T U V W Z

A


Ambachtelijk chocoladebewerker

Word professionele chocoladebewerker en voldoe aan de hoge eisen gesteld door alle lekkerbekken.
Opleiding van 2 jaren


Ambachtelijk chocoladebewerker-ijsbereider - voltijdse dagopleiding

Word chocoladebewerker-ijsbereider en voldoe aan de hoge eisen gesteld door alle lekkerbekken.
Opleiding van 1 jaar


Ambachtelijk ijsbereider

De bereidingswijze van het consumptie-ijs op een ambachtelijke, efficiënte en vaktechnische manier toepassen.
Opleiding van 1 jaar


Artisanaal bier brouwen

Met het volgen van deze cursus kun je misschien binnenkort ook jouw plaats verdienen in de boeiende en boomende biermarkt.
Opleiding van 11 sessies


Artisanale bewaringstechnieken: Vlees - pekelen, roken, konfijten, fermenteren,...

Pekelen, konfijten, roken, fermenteren...
Opleiding van 2 sessies


Artisanale kroketten

Heerlijk artisanaal!
Opleiding van 2 sessies


Aspirant Sommelier

Welkom in de wijnwereld
Opleiding van 1 jaar


Authentieke baktechnieken in de moderne bakkerij

Hoe maak je als bakker het verschil?
Opleiding van 2 sessies


Authentieke charcuteriebereidingen op maat van de slager

Authentieke, lekkere en vooral haalbare charcuterie
Opleiding van 4 sessies


B


Barista: milk and latte art

Koffie met schuim...
Opleiding van 2 sessies


Basis baktechnieken en tafelbroodjes voor de Horeca

Je eigen brood in jouw restaurant
Opleiding van 2 sessies


Beheer, hygiëne en organisatie

In deze module krijgt je inzicht in de typische ondernemersvaardigheden die noodzakelijk zijn om te komen tot een deskundig beheer van een horecazaak.
Opleiding van 15 sessies


Belgische Aardbeien in taarten en gebak - Bruno Van Vaerenbergh

Haal meer uit het Belgische aardbeienseizoen
Opleiding van 2 sessies


Brood anders bekeken

Meer dan zomaar brood...
Opleiding van 1 sessie


Brood- en banketbakker

In deze opleiding staan vakmanschap, innovatie, creativiteit, kwaliteit en management centraal.
Opleiding van 3 jaren


1 2 3 4 5 6 7 8 9

Onze partners

ISO 9001:2008

Met de steun van

© Copyright 2018 door Syntra West vzw| Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden
m.z. Spoorwegstraat 14 | 8200 Brugge België