Syntra West

Voltijdse dagopleidingen

header

Voltijdse dagopleidingen

Met een erkend diploma voltijdse dagopleiding kun je meteen praktisch aan de slag. Docenten met ruime expertise uit het werkveld staan je met raad en daad bij. Met een mooie mix van theorie en praktijk biedt Syntra West jou een alternatief wanneer je op één jaar tijd een extra diploma wenst of een alternatief zoekt voor hogeschool of unief.
Bovendien blijf je fiscaal ten laste van je ouders met behoud van kinderbijslag (*).
Bij Syntra West gebruiken we steeds een ”all-in” prijs voor onze voltijdse dagopleidingen (prijs syllabi is inbegrepen). Je komt dus niet voor verrassingen te staan. Heb je een opstartkit nodig voor een praktische opleiding, dan wordt hier uitdrukkelijk melding van gemaakt. Je behoudt dus zicht op het totaalplaatje.
Word straks een krak in je vak met de juiste attitude! Wij helpen in het bijspijkeren van je vakkennis én je ondernemerschapszin. Samen maken we van jou een succesvolle ondernemer of de gedroomde medewerker.
Heb je een vraag over onze voltijdse dagopleidingen of ben je nog op zoek naar een specifieke leeroplossing in het aanbod?

(*) Wie een voltijdse dagopleiding volgt, zoals aangeboden door Syntra West, kan mits naleving van de voorwaarden fiscaal ten laste blijven van de ouders en het recht op kinderbijslag behouden.
De belangrijkste voorwaarde is een officieel erkende ondernemersopleiding volgen die minimaal 17 lesuren per week telt.
Opgelet: 

  • Indien men tijdens het cursusjaar bepaalde modules of een opgelegde stage laat vallen, waardoor men niet meer aan 17 uren per week komt, vervalt vanaf die datum het recht op kinderbijslag.
  • Indien men tijdens het lopende cursusjaar stopt met het volgen van de dagopleiding, vervalt vanaf de maand van stopzetting het recht op kinderbijslag.
  • Het is in alle gevallen de verantwoordelijkheid van de cursist en de ouders om de gewijzigde situatie of stopzetting mee te delen aan het Kinderbijslagfonds.

Contacteer ons dan voor meer informatie.


Voltijdse dagopleidingen

Onze partners

ISO 9001:2008

Met de steun van

© Copyright 2017 door Syntra West vzw| Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden
m.z. Spoorwegstraat 14 | 8200 Brugge België