Syntra West
header

RAW food: Italia!

Opleiding van 1 sessie

Tags: Rawfood, food, voeding, allergenen, horeca, vegan, vegetarisch, plantaardig, veggie, gezond, groenten, fruit, koken, julie, van_den_kerckhove, van_de_kerckhove, gluten, glutenvrij, lactose, lactosevrij, pasta, italië, italiaans,

Er is tegenwoordig heel wat te doen rond gluten, allergenen, suikers,...

In deze fantastische opleidingsreeks leer je hoe het kan. Julie en Simon zijn de uitgelezen docenten om je aan te tonen hoe RAW en VEGAN echt boeiend, lekker, uitdagend, maar vooral eenvoudig kan zijn. Je zal deze dag nooit meer vergeten!

Programma

  • Rode Biet Ravioli. Cashew Cream Cheese.
  • Vegan Pasta Carbonara. Champignons. Kokosbacon.
  • Spaghetti. Tomatensaus. Walnootballetjes.
  • Pizza al Pesto. Geroosterde Groenten.
  • Triffle van Rood Fruit. Vanille 'Room'. Bessencoulis. Amaretticrumble

Methodologie

Dit is een workshop + lunch

Voor wie is deze opleiding bestemd

Koks op zoek naar een lekker, glutenvrij en gezond alternatief.

Docent

Julie Van den Kerchove en Simon Matthys zijn twee raw foodchefs met een passie voor pure plantaardige gerechten. Ze volgden hun opleiding aan het Living Light Culinary Institute in Californië waar ze ook de blog 'Julie's Lifestyle' oprichtten om hun ervaringen en recepten te delen. Nadat ze in 2014 samen het pure food pop-uprestaurant Essence Cuisine in Gent leidden, besloten ze in 2015 om hun eigen raw veganproductlijn op de markt te brengen onder de naam ALL GOOD. Datzelfde jaar verscheen ook Julie's eerste boek Julie Natuurlijk; begin 2017 volgde het tweede boek Easy Vegan met Julie. Beide boeken werden vertaald in het Engels en officieel voorgesteld in New York. Ondertussen is Julie's Lifestyle uitgegroeid tot een platform waar je terechtkunt voor recepten, raw foodworkshops, eBooks, raw foodcatering en meer.


Opleiding van 1 sessie

Onze partners

ISO 9001:2008

Met de steun van

© Copyright 2018 door Syntra West vzw| Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden
m.z. Spoorwegstraat 14 | 8200 Brugge België