Syntra West
header

Horeca voeding en toerisme [21]

 

Horeca

Artisanale bewaringstechnieken - pekelen, roken, konfijten, fermenteren,...

Pekelen, konfijten, roken, fermenteren...
Opleiding van 2 sessies.


Artisanale kroketten

Heerlijk artisanaal!
Opleiding van 2 sessies.


Basis baktechnieken en tafelbroodjes voor de Horeca

Je eigen brood in jouw restaurant
Opleiding van 2 sessies.


Beheer, hygiëne en organisatie

In deze module krijgt je inzicht in de typische ondernemersvaardigheden die noodzakelijk zijn om te komen tot een deskundig beheer van een horecazaak.
Opleiding van 15 sessies.


Confituur

Technieken en ideeën om zelf confituren en chocopasta's te maken.
Opleiding van 2 sessies.


De belegde boterham

Een nieuwe invalshoek voor het maken en samenstellen van nieuwe 'belegde' boterhammen.
Opleiding van 1 sessie.


Drankenkennis

Assortimentskennis en serveerwijze van warme en koude dranken.
Opleiding van 10 sessies.


Fingerfood & Tapas

Fingerfood, tapas, aperitiefhapjes...Creativiteit is in deze opleiding het sleutelwoord.
Opleiding van 2 sessies.


Frituuruitbater

Voor de beste frietjes moet je bij ons zijn!
Opleiding van 1 jaar.


Gastronomische gerechten met exotisch wild

Anders wild op je bord?
Opleiding van 2 sessies.


Grootkeukenmanager

Managementtechnieken aanreiken aan huidige leidinggevenden in de grootkeuken/cateringafdeling.
Opleiding van 1 jaar.


Kaasmeester

De meest complete kaasopleiding !
Opleiding van 1 jaar.


Ontbijtbereidingen

Maak jouw ontbijt top!
Opleiding van 3 sessies.


Restauranthouder - voltijdse dagopleiding

Na 1 jaar opleiding je eigen horecazaak opstarten.
Opleiding van 1 jaar.


Resto-Koekjes

Bak zelf je koekjes
Opleiding van 2 sessies.


1 2

Onze partners

ISO 9001:2008

Met de steun van

© Copyright 2017 door Syntra West vzw| Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden
m.z. Spoorwegstraat 14 | 8200 Brugge België