Syntra West

Ondernemersopleidingen

header

Horeca voeding en toerisme [15]

 

Horeca

Artisanale bewaringstechnieken - pekelen, roken, konfijten, fermenteren,...

Pekelen, konfijten, roken, fermenteren...
Opleiding van 2 sessies.


Beheer, hygiëne en organisatie

In deze module krijgt je inzicht in de typische ondernemersvaardigheden die noodzakelijk zijn om te komen tot een deskundig beheer van een horecazaak.
Opleiding van 15 sessies.


Confituur

Technieken en ideeën om zelf confituren en chocopasta's te maken.
Opleiding van 2 sessies.


De belegde boterham

Een nieuwe invalshoek voor het maken en samenstellen van nieuwe 'belegde' boterhammen.
Opleiding van 1 sessie.


Drankenkennis

Assortimentskennis en serveerwijze van warme en koude dranken.
Opleiding van 10 sessies.


Drinks by EVW

Een unieke belevenis rond dranken in een professionele omgeving!
Opleiding van 2 sessies.


Fingerfood & Tapas

Fingerfood, tapas, aperitiefhapjes...Creativiteit is in deze opleiding het sleutelwoord.
Opleiding van 2 sessies.


Frituuruitbater

Voor de beste frietjes moet je bij ons zijn!
Opleiding van 1 jaar.


Grootkeukenmanager

Managementtechnieken aanreiken aan huidige leidinggevenden in de grootkeuken/cateringafdeling.
Opleiding van 1 jaar.


Kaasmeester

De meest complete kaasopleiding !
Opleiding van 1 jaar.


Ontbijtbereidingen

Maak jouw ontbijt top!
Opleiding van 3 sessies.


Restauranthouder - voltijdse dagopleiding

Na 1 jaar opleiding je eigen horecazaak opstarten.
Opleiding van 1 jaar.


Under pressure

Cooking under pressure
Opleiding van 1 sessie.


Verbluffende desserts voor de restauranthouder

Creatieve, haalbare desserts voor de restauranthouder
Opleiding van 2 sessies.


Zero Foodwaste

No more foodwaste in your restaurant
Opleiding van 2 sessies.


1

Ondernemersopleidingen

Onze partners

ISO 9001:2008

Met de steun van

© Copyright 2017 door Syntra West vzw| Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden
m.z. Spoorwegstraat 14 | 8200 Brugge België