Syntra West

Duaal leren

Voltijdse
dagopleidingen

Ondernemers-
opleidingen

Ondernemersopleidingen

header

Horeca voeding en toerisme [40]

 

Bakkerij en slagerij

Ambachtelijk chocoladebewerker

Word professionele chocoladebewerker en voldoe aan de hoge eisen gesteld door alle lekkerbekken.
Opleiding van 2 jaren.


Ambachtelijk chocoladebewerker-ijsbereider - voltijdse dagopleiding

Word chocoladebewerker-ijsbereider en voldoe aan de hoge eisen gesteld door alle lekkerbekken.
Opleiding van 1 jaar.


Ambachtelijk ijsbereider

De bereidingswijze van het consumptie-ijs op een ambachtelijke, efficiënte en vaktechnische manier toepassen.
Opleiding van 1 jaar.


Authentieke baktechnieken in de moderne bakkerij

Hoe maak je als bakker het verschil?
Opleiding van 2 sessies.


Authentieke charcuteriebereidingen op maat van de slager

Authentieke, lekkere en vooral haalbare charcuterie
Opleiding van 4 sessies.


Belgische Aardbeien in taarten en gebak - Bruno Van Vaerenbergh

Haal meer uit het Belgische aardbeienseizoen
Opleiding van 2 sessies.


Brood- en banketbakker

In deze opleiding staan vakmanschap, innovatie, creativiteit, kwaliteit en management centraal.
Opleiding van 3 jaren.


Brood-en banketbakker voltijdse dagopleiding

De kers op de taart !
Opleiding van 1 jaar.


Chocolate University Belgium

Chocolate University - Wereldtop in chocoladeopleidingen
Opleiding van 14 sessies.


Creatieve desserts voor brasserie en tea-room

Creatieve en haalbare desserts voor brasserie en tearoom
Opleiding van 2 sessies.


Culinaire versnijdingen van het dier: rund en kalf

Culinaire versnijdingen van rund en kalf
Opleiding van 4 sessies.


De warme belegde boterham

Een nieuwe invalshoek voor het maken en samenstellen van warme belegde boterhammen.
Opleiding van 1 sessie.


Desems - theorie

In zijn zoektocht naar authenticiteit en gezonde voedingsproducten jaagt de bakkersklant de vraag naar zuurdesembroden de hoogte in.
Opleiding van 1 sessie.


Desems met nieuwe graansoorten

Nieuwe desems, nieuwe graansoorten
Opleiding van 2 sessies.


Dieetkoken - basis

De organisatorische werkzaamheden en de bereidingsprocessen voor de diverse diëten
Opleiding van 6 sessies.


1 2 3

Ondernemersopleidingen

Onze partners

ISO 9001:2008

Met de steun van

© Copyright 2018 door Syntra West vzw| Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Privacy
m.z. Spoorwegstraat 14 | 8200 Brugge België