Syntra West

Ondernemersopleidingen

header

Slager - traiteur

Artisanale kroketten

De kokette kroket!
Opleiding van 2 sessies.


Asperges

Van klassieke bereidingen tot trendy gerechten.Succes verzekerd met deze lentegroente!
Opleiding van 1 sessie.


Big business - dagschotels

Een lekkere en eerlijke dagschotel die ook nog rendeert.
Opleiding van 2 sessies.


De nieuwe belegde boterham

Een nieuwe invalshoek voor het maken en samenstellen van nieuwe 'belegde' boterhammen.
Opleiding van 1 sessie.


Fingerfood & Tapas

Fingerfood, tapas, aperitiefhapjes...Creativiteit is in deze opleiding het sleutelwoord.
Opleiding van 2 sessies.


HACCP op de werkvloer

Een opleiding om de basisprincipes van HACCP onder de knie te krijgen.
Opleiding van 2 sessies.


Kaasmeester

De meest complete kaasopleiding !
Opleiding van 1 jaar.


Productontwikkeling in de voedingsnijverheid

Voor ondernemers uit de horeca en de voedingsindustrie geïnteresseerd in de ontwikkeling van nieuwe of te verbeteren voedingsproducten en -processen
Opleiding van 20 sessies.


Slager-spekslager

De slager-spekslager kent de vleesstukken van diverse dieren perfect en weet deze kennis toe te passen in vleesbereidingen en vleesproducten.
Opleiding van 3 jaren.


Slager-spekslager - voltijdse dagopleiding

Een opleiding die aan de ribben kleeft!
Opleiding van 1 jaar.


Vacuümgaren

Het garen van voedingsmiddelen nadat ze vacuüm zijn getrokken biedt onwaarschijnlijke voordelen.
Opleiding van 2 sessies.


Verkoopklare gerechten voor de slager: wereldkeuken

Internationale klassiekers in de toonbank!
Opleiding van 4 sessies.


1

Ondernemersopleidingen

Onze partners

ISO 9001:2008

Met de steun van

© Copyright 2017 door Syntra West | Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden
m.z. Spoorwegstraat 14 | 8200 Brugge België