Syntra West

Ondernemersopleidingen

header

Slager - traiteur

Anders omgaan met brood

Meer dan zomaar brood...
Opleiding van 1 sessie.


Artisanale bewaringstechnieken - pekelen, roken, konfijten, fermenteren,...

Pekelen, konfijten, roken, fermenteren...
Opleiding van 2 sessies.


Artisanale kroketten

De kokette kroket!
Opleiding van 2 sessies.


Burgermania

Burgermania! Meer dan een broodje...
Opleiding van 1 sessie.


Culinaire versnijdingen van het dier: rund en kalf

Culinaire versnijdingen van rund en kalf
Opleiding van 4 sessies.


De belegde boterham

Een nieuwe invalshoek voor het maken en samenstellen van nieuwe 'belegde' boterhammen.
Opleiding van 1 sessie.


Evenementencateraar

Maak van je foodtruck of cateringidee een succesvol belevingsconcept en zet jouw eigen evenementenformule op de kaart.
Opleiding van 1 jaar.


Fingerfood & Tapas

Fingerfood, tapas, aperitiefhapjes...Creativiteit is in deze opleiding het sleutelwoord.
Opleiding van 2 sessies.


Food & beer

Op zoek naar de perfecte match
Opleiding van 6 sessies.


HACCP basis

Je leert de basisbegrippen rond HACCP. De voorbeelden zijn gericht naar "de zorgsector" in de breedste zin van het woord.
Opleiding van 2 sessies.


HACCP op de werkvloer

Een opleiding om de basisprincipes van HACCP onder de knie te krijgen.
Opleiding van 2 sessies.


HACCP: De generieke gids op maat van jouw bedrijf

HACCP op maat van jouw bedrijf
Opleiding van 3 sessies.


Kaasmeester

De meest complete kaasopleiding !
Opleiding van 1 jaar.


Nieuwe soepen: Mediterrane keuken

Soepen nieuwe stijl.. een nieuwe topper in jouw assortiment!
Opleiding van 2 sessies.


RAW Food: Desserts met Julie Van den Kerchove

RAW Desserts met Julie Van den Kerchove!
Opleiding van 1 sessie.


1 2

Ondernemersopleidingen

Onze partners

ISO 9001:2008

Met de steun van

© Copyright 2017 door Syntra West vzw| Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden
m.z. Spoorwegstraat 14 | 8200 Brugge België