Syntra West

Ondernemersopleidingen

header

Horeca

Anders omgaan met brood

Meer dan zomaar brood...
Opleiding van 1 sessie.


Artisanale bewaringstechnieken - pekelen, roken, konfijten, fermenteren,...

Pekelen, konfijten, roken, fermenteren...
Opleiding van 2 sessies.


Artisanale kroketten

De kokette kroket!
Opleiding van 2 sessies.


Beheer, hygiëne en organisatie

In deze module krijgt je inzicht in de typische ondernemersvaardigheden die noodzakelijk zijn om te komen tot een deskundig beheer van een horecazaak.
Opleiding van 15 sessies.


Big business - dagschotels

Een lekkere en eerlijke dagschotel die ook nog rendeert.
Opleiding van 2 sessies.


Burgermania

Burgermania! Meer dan een broodje...
Opleiding van 1 sessie.


Confituur

Technieken en ideeën om zelf confituren en chocopasta's te maken.
Opleiding van 2 sessies.


De nieuwe belegde boterham

Een nieuwe invalshoek voor het maken en samenstellen van nieuwe 'belegde' boterhammen.
Opleiding van 1 sessie.


Dessert op bord

Desserten voor de grote en de kleine tafel;
Opleiding van 2 sessies.


Drankenkennis

Assortimentskennis en serveerwijze van warme en koude dranken.
Opleiding van 10 sessies.


Fingerfood & Tapas

Fingerfood, tapas, aperitiefhapjes...Creativiteit is in deze opleiding het sleutelwoord.
Opleiding van 2 sessies.


Fiscaliteit en BTW voor kleinschalige logiesuitbaters

Kom haarfijn te weten hoe het in elkaar zit wat BTW en belastingen betreft als je een kamer met ontbijt of een vakantiewoning verhuurt of een B&B uitbaat!
Opleiding van 1 sessie.


Food & Wine

De perfecte pairing wijn en gerecht.
Opleiding van 6 sessies.


Frituuruitbater

Voor de beste frietjes moet je bij ons zijn!
Opleiding van 1 jaar.


Gastronomic bartending by Hannes Desmedt

Cocktails met een culinaire twist
Opleiding van 2 sessies.


1 2 3

Ondernemersopleidingen

Onze partners

ISO 9001:2008

Met de steun van

© Copyright 2017 door Syntra West vzw| Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden
m.z. Spoorwegstraat 14 | 8200 Brugge België