Syntra West

Ondernemersopleidingen

header

Bakkerij, chocolade en ijsbereiding

Ambachtelijk chocoladebewerker

Word professionele chocoladebewerker en voldoe aan de hoge eisen gesteld door alle lekkerbekken.
Opleiding van 2 jaren.


Ambachtelijk chocoladebewerker - voltijdse dagopleiding

Word professionele chocoladebewerker en voldoe aan de hoge eisen gesteld door alle lekkerbekken.
Opleiding van 1 jaar.


Ambachtelijk ijsbereider

De bereidingswijze van het consumptie-ijs op een ambachtelijke, efficiënte en vaktechnische manier toepassen.
Opleiding van 1 jaar.


Ambachtelijk ijsbereider - voltijdse dagopleiding

De bereidingswijze van het consumptie-ijs op een ambachtelijke, efficiënte en vaktechnische manier toepassen.
Opleiding van 1 jaar.


Belgische Aardbeien in taarten en gebak - Bruno Van Vaerenbergh

Haal meer uit het Belgische aardbeienseizoen
Opleiding van 2 sessies.


Brood- en banketbakker

In deze opleiding staan vakmanschap, innovatie, creativiteit, kwaliteit en management centraal.
Opleiding van 3 jaren.


Brood-en banketbakker voltijdse dagopleiding

De kers op de taart !
Opleiding van 1 jaar.


Choux & Eclairs - Pro

De techniek van de éclair, de elegantie van de soes en de inzetbaarheid voor tearoom, hotel, restaurant en patisserie.
Opleiding van 2 sessies.


De nieuwe belegde boterham

Een nieuwe invalshoek voor het maken en samenstellen van nieuwe 'belegde' boterhammen.
Opleiding van 1 sessie.


Geschenkverpakking voor voeding - Zomer: communie, lentefeest, vaderdag, einde schooljaar...

Het visitekaartje van uw zaak!
Opleiding van 2 sessies.


Geschenkverpakkingen voor voeding: Valentijn, Pasen en Moederdag...

Het visitekaartje van uw zaak!
Opleiding van 2 sessies.


Gezonde voeding: do's en don'ts

Weet wat je eet!
Opleiding van 6 sessies.


Productontwikkeling in de voedingsnijverheid

Voor ondernemers uit de horeca en de voedingsindustrie geïnteresseerd in de ontwikkeling van nieuwe of te verbeteren voedingsproducten en -processen
Opleiding van 20 sessies.


School of Ice: Lente

Met 'lentesmaken' op zoek naar eigentijdse ijscreaties
Opleiding van 2 sessies.


Specialisatie verfijnde pralines - Vruchten - Noten

Specialisatie verfijnde pralines met kwalitatieve producten en origine chocolades
Opleiding van 2 sessies.


1 2

Ondernemersopleidingen

Onze partners

ISO 9001:2008

Met de steun van

© Copyright 2017 door Syntra West | Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden
m.z. Spoorwegstraat 14 | 8200 Brugge België