Syntra West

Ondernemersopleidingen

header

Horeca & voeding

Ambachtelijk chocoladebewerker

Word professionele chocoladebewerker en voldoe aan de hoge eisen gesteld door alle lekkerbekken.
Opleiding van 2 jaren.


Ambachtelijk chocoladebewerker - voltijdse dagopleiding

Word professionele chocoladebewerker en voldoe aan de hoge eisen gesteld door alle lekkerbekken.
Opleiding van 1 jaar.


Ambachtelijk ijsbereider

De bereidingswijze van het consumptie-ijs op een ambachtelijke, efficiënte en vaktechnische manier toepassen.
Opleiding van 1 jaar.


Ambachtelijk ijsbereider - voltijdse dagopleiding

De bereidingswijze van het consumptie-ijs op een ambachtelijke, efficiënte en vaktechnische manier toepassen.
Opleiding van 1 jaar.


Artisanaal bier brouwen

Met het volgen van deze cursus kan je misschien binnenkort ook jouw plaats verdienen in de boeiende en boomende biermarkt.
Opleiding van 11 sessies.


Artisanale kroketten

De kokette kroket!
Opleiding van 2 sessies.


Asperges

Van klassieke bereidingen tot trendy gerechten.Succes verzekerd met deze lentegroente!
Opleiding van 1 sessie.


Aspirant Sommelier

Een stevige basiskennis van het product wijn.
Opleiding van 1 jaar.


Aspirant Sommelier 1 | Wijn leren proeven

De eerste kennismaking met de wijnwereld.
Opleiding van 6 sessies.


Aspirant Sommelier 2 | Wijnbouw en vinificatie

Als tussenstap van Wijn Leren Proeven naar Wijnhandelaar - Sommelier Ideaal indien u weinig tijd kunt vrijmaken, maar toch mee wilt zijn.
Opleiding van 12 sessies.


Aspirant Sommelier 3 | Wijnstijlen

Als tussenstap van Wijn Leren Proeven naar Sommelier Ideaal indien u weinig tijd kunt vrijmaken, maar toch mee wilt.
Opleiding van 13 sessies.


Beheer, hygiëne en organisatie

In deze module krijgt je inzicht in de typische ondernemersvaardigheden die noodzakelijk zijn om te komen tot een deskundig beheer van een horecazaak.
Opleiding van 15 sessies.


Belgische Aardbeien in taarten en gebak - Bruno Van Vaerenbergh

Haal meer uit het Belgische aardbeienseizoen
Opleiding van 2 sessies.


Big business - dagschotels

Een lekkere en eerlijke dagschotel die ook nog rendeert.
Opleiding van 2 sessies.


Brood- en banketbakker

In deze opleiding staan vakmanschap, innovatie, creativiteit, kwaliteit en management centraal.
Opleiding van 3 jaren.


1 2 3 4

Ondernemersopleidingen

Onze partners

ISO 9001:2008

Met de steun van

© Copyright 2017 door Syntra West | Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden
m.z. Spoorwegstraat 14 | 8200 Brugge België