Syntra West
header

De Coachende Manager

Concept

De Coachende Manager

"leer verschillende stijlen toe te passen en haal meer uit je team

www.decoachendemanager.be

De tweedaagse interactieve Learning Class is er voor jou als je professioneel beter inzicht wil krijgen in je eigen persoonlijkheid en in dat van een ander, en in je stijl van managen en van leidinggeven. Je leert hoe je deze inzichten gebruikt om verschillende stijlen toe te passen en zodoende meer uit je team te halen. In functie van de doelstellingen van de organisatie!

Donderdag 9 en donderdag 30 maart in Brugge, telkens van 09u00 tot 17u00

Een interactieve en doelgerichte aanpak! Zowel voor, tijdens als na de Learning Class!

Voor een optimale interactie wordt er gewerkt met een groep van min. 6 en max. 12 deelnemers.

Vooraf wordt, d.m.v. een online bevraging, een compleet en individueel persoonlijkheidsprofiel opgemaakt. Je ontvangt jouw Insights Discovery Profiel tijdens de eerste dag van de Learning Class en kunt het blijvend gebruiken in je verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling!

Ook je professioneel profiel, en de return die je werkgever van je deelname verwacht, worden vooraf aan de hand van een vragenlijst in kaart gebracht. Dit laat de coach toe om zeer gericht met je te werken en de ROI voor je werkgever te maximaliseren.

MEER INFORMATIE?

Wanneer je nog vragen hebt over deze Learning Classes, kun je contact opnemen met Patrick Vanhaecke (op 0494/39 78 31 of via patrick.vanhaecke@sbmopleidingen.be). Of surf naar www.decoachendemanager.be

 

Onze partners

ISO 9001:2008

Met de steun van

© Copyright 2017 door Syntra West vzw| Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden
m.z. Spoorwegstraat 14 | 8200 Brugge België