Syntra West

Duaal leren

Voltijdse
dagopleidingen

Ondernemers-
opleidingen

header Image Map
Schaarste technisch geschoold personeel

Schaarste technisch geschoold personeel

16-06-2011

 

1 reacties geplaatst

Tags:

 


Syntra West en Stork Technical Services organiseerden op 8 juni  in het 'Xpress by Holiday Inn Gent' hotel een ronde tafel-avond “Hoe omgaan met de schaarste aan technisch geschoold personeel?”.

Technisch verantwoordelijken van onder meer Stora Enso, Solutia, Alpro, Vandemoortele, McBride, Sea Tank Terminal, VRT zijn op de uitnodiging ingegaan om hun ervaringen en ideeën met mekaar te delen.

Het werden zeer boeiende gesprekken aan de verschillende tafels, die een drietal keer van samenstelling wisselden volgens het concept van World Café. Tijdens het aansluitende diner was er ruimte om verder op de besproken thema’s in te gaan en om te netwerken.

Heel opmerkelijk waren de discussies in verband met de veel te beperkte instroom in het technisch onderwijs.  Er werden oorzaken en mogelijke oplossingen besproken.

 


1 reacties geplaatst

Kristof S. geplaatst op 26-06-2011

Beste(n)

Geef de jeugd kansen , vorming,loon,extra voordelen ,....  maar wijs hen ook op hun plichten ! he is o zo nodig in een tijd  waar alles maar tecnischer wordt  en techniekers schaarser en schaarser ....

maak er een opleiding voor en ik wil ze geven ze wAkKer ScHuDeN   ;-) op een leerijke manier

.....  

Kristof

 


Plaats een nieuwe reactie

Onze partners

ISO 9001:2008

Met de steun van

© Copyright 2018 door Syntra West vzw| Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Privacy
m.z. Spoorwegstraat 14 | 8200 Brugge België