Syntra West

SyntraWest opleidingen

partner in ambitie

         078 353 653   info@syntrawest.be

Vind je opleiding

Verfijn uw zoekopdracht en filter op:

Interesse

Type opleiding
Locatie
LesmomentAbleton Live

Opleiding van 4 sessies

Prijs € 235.95 (incl. BTW)

Start: 29-10-2014, Knesselare 29-10-2014, Eentveldstraat 57, 9910 Knesselare Lesdata Wegbeschrijving

Lesdata van deze opleiding: 29/10/2014 ( 19:00 - 22:00 )   |  5/11/2014 ( 19:00 - 22:00 )   |  12/11/2014 ( 19:00 - 22:00 )   |  19/11/2014 ( 19:00 - 22:00 )

Tags: Ableton, audio, muziek, producers, musicasa


Ableton Live is een volwaardig real-time music production-programma. Je vindt er alle tools om zowel live on the spot als in de studio muziek te maken met een echte live-touch. Ableton Live beschikt over een grote hoeveelheid samples, loops en effecten die je willekeurig kan inladen en bewerken. De grote flexibiliteit van de software zorgt er op die manier voor dat je de computer kan omtoveren tot een echt instrument.

Wat kent men na het volgen van deze opleiding

In deze opleiding leren deelnemers stapsgewijs met Ableton Live werken en worden alle onderdelen van het softwarepakket uitgelegd en gepraktiseerd met behulp van praktijkcases.

Programma

  • Basisfuncties (vensters, preferences, project folder, transport buttons...)
  • Werken met MIDI-instrumenten
  • Werken met drum rack
  • Werken met automation en clip envelopes
  • Opnemen, opslaan en exporteren
  • Vertalen in live context

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 5 personen. Je kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werk je aan praktijkoefeningen. Je ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van 50% korting via de KMO-portefeuille.

Voor wie is deze opleiding bestemd

Deze cursus is voor audiovisuele- en multimediaprofessionals die interesse hebben in het opnemen en producen van muziek en zelfstandige producers of muzikanten die op zoek zijn naar een goede manier om samples en beats te gaan gebruiken.

Voorkennis

Geen voorkennis vereist.

Docent

Deze opleiding wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met muziekcentrum Musicasa.

Bijkomende info

Geniet als zelfstandige 50% korting op uw opleidingsfactuur en betaal via de KMO-portefeuille. Meer info via www.kmo-portefeuille.be.


Opleiding van 4 sessies

Prijs € 235.95 (incl. BTW)

Start: 29-10-2014, Knesselare Lesdata WegbeschrijvingOnze partners

Escala SBM EVW

ISO 9001:2008 gecertificeerd

QFOR ISO

Met de steun van

Syntra Vlaanderen Provincie West-Vlaanderen Vlaamse Overheid POM

© Copyright 2014 door Syntra West | Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | m.z. Spoorwegstraat 14 | 8200 Brugge België